Over Soul Traveller

Ik had jarenlang onrust. En het grote waarom is iets wat mij nog jarenlang bezig hield. Want wanneer ben je echt ontspannen en kan je sterke keuzes maken, en wanneer lijkt alles goed te gaan als we zo graag willen?

Het antwoord ligt verborgen in onszelf, de stilte, de keuzes die we maken.


Maar tijdens mijn 20’er jaren ontpopte ik mezelf tot een zekere en zelfbewuste vrouw. Het allerbelangrijkste hierbij was dat ik koos voor mezelf, want ik wist dat je alles kan realiseren wat je maar wilt. Ik wist dat ik vanuit deze diepe donkere dalen mijn krachten putte. Ik koos voor rust en ruimte en tijd voor mezelf. Ik confronteerde mezelf met mezelf in stilte, letterlijk en figuurlijk.

Onzekere gevoelens overwon ik, angsten overwon ik, mijn comfortzone zag ik als een grote uitdaging en ik nam vooral voldoende rust en ruimte voor mezelf. Met als resultaat dat ik nu 31 jaar ben, getrouwd, krachtig, energiek en gelukkig in het leven sta.

Ik voel me ontspannen, positief, geniet van kleine dingen, creëer veel mooie momenten en werk aan mijn passies: reizen, ondernemen vanuit mijn hart en zelfontwikkeling.


Als Soul Traveller reis ik met je mee. Het leven kan je soms uit balans brengen, zodat je minder energie hebt en minder goede keuzes maakt.

In de stilte vinden we de antwoorden, een confrontatie met jezelf. Soul Traveller staat voor het aantal mooie grote reizen die ik alleen heb gemaakt om mezelf tegen te komen, want alleen in stilte word je met jezelf geconfronteerd en ben je in staat om je diepste zelf te ontmoeten.

En dit is wat ik jou ook gun, de meest krachtige en ontspannen versie van jezelf.Start met de meest krachtige en ontspannen versie van jezelf door aan de slag te gaan met mijn 40 gratis tips uit mijn e-book.

 

Download deze hieronder

E-mailadres *
Voornaam *

 


soul traveller gratis ebook 3d

Namasté Soul Traveller – Tamara